Referanser

Vi brukte My Bygg AS for å lage arkitekttegninger til vårt funkishus. Arbeidet ble utført kjapt, i henhold til bestemmelser, til riktig pris og med et positivt resultat. Vi fikk god hjelp og kreative løsninger. Vi anser firma som en seriøs aktør som vi kan anbefale til andre som trenger hjelp til å få tegnet arkitekttegninger.

Byggmester Mybygg AS i Bergen ved tre anledninger opp gjennom årene, både nybygg og oppussing. Det var helt tydelig under vårt første møte med Andrius Petnycia i spissen driver sin virksomhet etter prinsippene «The customer comes first» og «Attention to detail». Dette er en entreprenør som virkelig forstår hva du ønsker å få gjort ned til hver minste detalj. I tillegg er de kreative og foreslår gode løsninger som balanserer høy kvalitet, lav kost og strenge tidsrammer.

De gjorde en svært god jobb flere anledninger og har bare gode tilbakemeldinger å gi. De responderer hurtig på henvendelser, kommer med konstruktive ideer og gjennomfører alltid etter oppsatt plan. Vi har brukt de til både utendørsarbeid og innendørsarbeid. Både betongarbeid, treverk, sparkling, maling og nye konstruksjoner som er bygget har vi alltid blitt fornøyd med, og dersom vi ønsker noe forbedret blir dette gjort uten å diskutere. Vi anbefaler hele teamet i MyBygg på det sterkeste til alle som trenger seriøse og dyktige håndverkere.

My Bygg har prosjektert og bygget om utebod til nytt soverom, bygget ny terrasse og rullestolrampe, samt forlenget altan i plan 2 rundt huset og satt opp ny utebod.Arbeidet er utført på en forskriftsmessig måte og jeg er godt fornøyd med Deler av jobben (riving, enkel montering, maling, gulvlegging og annen finish) er gjort med egeninnsats av undertegnede, hvilket også viser Andrius sin fleksibilitet til å få til en økonomisk god løsning

Jeg har valgt byggmester Andreas å skifte vinduer, bygge terrasse, skifte flere gulv innvendig samt male huset utvendig. Vi har vært svært fornøyd med hele prosessen. Tydelig anbud, god kommunikasjon omkring nødvendige valg, raske tilbakemeldinger, nøyaktig arbeid og et godt resultat til en fornuftig pris.